Senaste inläggen

Av Lockiga Fia - 15 september 2009 05:59


Natten har varit ovanligt skön, märkte jag här på morgonen. Doften i sovrummet, mörkret, kuddarnas plats & täcket ville hålla mej kvar, men larmet på mobilen brydde sej inte alls.


Just nu har ena sonen larm varit igång i 60 sekunder så hans kuddar och hans täcke har lyckas fånga honom kvar i sängen med den lugnande sövande doften i mörkret.
  Är bara lite öm nere på höger sida, ännu en g-test är gjord som väntar på att bli avläst och klockan 8 ska jag komma ihåg att ringa KK. Ska försöka hinna tömma mitt kontor innan bara, jag ska få fönster. Fantastiskt! SÅ jag skvallrar mer senare.

ANNONS
Av Lockiga Fia - 14 september 2009 21:19


Även om det här med att vara befruktad eller inte är något man inte pratar vitt & brett om så kunde väl någon liten vänlig själ här ute cyberrymden lämna ett litet tröstande eller uppmuntrande spår... ???


  

Nehe, då får man göra göra det själv då...


Efter en del surfande så... det behöver inte vara ett utanförhavandeskap, det kan vara en cysta eller något annat. Är det en befruktelse så läste jag någonstan om en kvinna som åkte in för blindtarmen men det var inte blindtarmen, ca: 9 månader senare födde hon ett friskt litet barn. Symtomen kan vara blindtarmen (- men nu har jag ju ingen kvar, den åkte för mer än 10 år sen).


Vid ytterst sällsynta fall så kan man vara befruktad på två ställen - ena på fel ställe & den andra på rätt ställe. Några få har inte heller visat PLUS på stickan förrän i 5:e - 6 månaden 


  

Hoppet torde inte vara borta förrän fakta påvisat att man bör ta ny sats för ett nytt hopp!Detta är såå lockigt.
ANNONS
Av Lockiga Fia - 14 september 2009 20:13

Fem g-tester har jag förbrukat.


Den första, nästan hel vecka före väntad mens visade på ett POSITIVT resultat. Svagt men POSITIVT. Jag väntade till dagen före väntad mens och gjorde om testen men då visade testen NEGATIVT och de tre efterföljande testerna visade på negativa testresultat.  Dags att ge upp?  


Kan man bli skengravid? Jag menar så där jätte mycket skengravid? Ömmande bröst, ingen mens, svullen, och mer svullen och ännu mer svullen mage. Nästan sprängd mage.

Ringde vårdupplyssningen i e.m

Svar:

Ring barnmorska eller kvinnokliniken i morgon. Det du berättar tyder på, liknar ett utanförhavandeskap.  

Arghhhhh!!!!!!!!!!!!!

Kan det vara möjligt?

Säg nej! Jag har ju bara en äggledare kvar OCH jag vill ju så gärna ge min Prins ett barn. Ska min högra ledare ryka nu? Ska jag invänta den fruktansvärda smärtan? Men, borde inte stickan visa på PLUS om man är befruktad? Även om befruktelsen inte är på rätt ställe???


  

Är jag bimbo eller bara lockig? Blond är jag med säkerhet inte.

Av Lockiga Fia - 31 augusti 2009 19:45

Bevisligen har jag gjort DET 2 ggr eftersom jag har fött två söner. Ärligt men hemligt talat så har jag gjort det fler gånger…

Skrämmande?

Nje, inte sex:et eller samlaget men befruktelsen… Jag vill, vi vill ha barn MEN vi lyckas ju inte!

En gång fastnade befruktelsen i min ena äggledare så den började spricka och jag akutopererades, sen har vi haft två tidiga missfall och IVF-försök som inte heller lyckades. Vi har gått en föräldrautbildning och blivet utredda av Socialen så nu är vi godkända som adoptionsföräldrar, men det innebär inte att vi får adoptera NU. Vi måste vänta nåt år till…

Och om 1 vecka ska jag ha mens OCH jag tror jag är BEFRUKTAD!

Ska jag våga hoppas?

Eller ska jag förbereda mej på ännu ett missfall?

Eller ska jag invänta mensen?

Men jag hoppas & det är hemligt.

Kan inte inge hopp hos min man (han har ju inga egna barn) Jag kan inte säga till honom att jag tror jag är befruktad för att få honom till att hoppas och sen blir det bara pannkaka & jordgubbssylt av allt…

Men jag hoppas och jag vill. Väntan är skrämmande & hemlig – ska det gå vägen eller ej…

En vecka eller två går så snabbt i många avseenden MEN i dessa tankar kommer en vecka kännas som två och två veckor kännas som fyra…

RSS

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad väljer Du om du drabbas av ofrivillig barnlöshet?
 Satsar på IVF
 Försöker få adoptera
 Inget
 Byter partner
 Annat

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ lockigafia med Blogkeen
Följ lockigafia med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se